V JORNADES DE REFLEXIÓ AL VOLTANT DE LA AGRICULTURA ECOLÒGICA I LA SALUT


PROGRAMA
DIA 5 DE NOVIEMBRE.
LUGAR: ALQUERIA DE VICENT MARTI
9.30. Recepció dels participants. Introducció Agricultura Ecològica. Vicent
Martí, Jose Luis Porcuna
10.00 Plaguicidas y Salud/ Plaguicidas y Enfermedad. Luis Domínguez-
Boada, Universidad de las Palmas
11.45 Descanso i esmorçar
12.15 Calidad de los alimentos ecológicos. Mª Dolores Raigón
13.45 Preguntes i conclussions

INTRODUCCIO
La qualitat dels aliments produïts de manera ecològica és el resultat de
com es produeixen, sense utilitzar substàncies artificials de forma que
afavoreix el benestar, estalviant recursos i respectant el mediambient. La
qualitat no està determinada per les característiques individuals del
producte, sinó per tot el procés de producció i elaboració. En aquestes
jornades presentarem evidencies en quant a la qualitat dels productes
ecològics i com aquests es diferencien dels convencionals en terminis de
qualitat i seguretat alimentaria.
Us proposem un programa de xerrades i activitats, un temps per al debat
en conjunt i per gaudir de l’horta.
COMPROMIS ECOLÒGIC EN LES JORNADES:
􀂃 Produïm massa residus! Intenta no portar plàstics ni envoltoris
􀂃 Intentem contaminar lo menys possible: Agrupa´t en cotxes per a
vindre! S’aparcarà a la Fabrica Nanta.
􀃆 El cost de les Jornades és de 5€. L’inscripciò inclueix la picaeta per al
descans

1 Response so far »

  1. 1

    araceli said,

    Hola sóc Araceli, desde Carlet. Estic interessada en fer un curs sobre com fer una xicoteta horta, per a poder tindre verdura durant els mesos l’estiu, que visc a una casa al camp. Busque nocions bàsiques per a dependre poc a poc. Si organitzeu alguna jornada, per favor aviseu-me. Enhorabona per la vostra faena i gràcies.


Comment RSS · TrackBack URI

Deja un comentario